Klassinen hieronta

Klassinen hieronta

Tarjoan kiireetöntä ja yksilöllistä klassista hierontaa

Hieronnassa käytän Lojer Herbacur kookospohjaista hierontavoidetta, joka on hajusteeton, lisäaineeton ja vesiliukoinen.

Tavoitteenani on, että jokainen asiakkaani kokee kiireettömän mieltä ja lihaksia rentouttavan hoitotapahtuman.

Ennen hierontakäsittelyä haastattelen ja tutkin asiakkaan. Tämän jälkeen yhdessä sovimme hoitosuunnitelman.

Klassinen hieronta Espoon Leppävaara

Toteutan monipuolisesti erilaisia hierontaotteita. Perinteisten hierontaotteiden (sively, hankaus, pusertelu, ravistelu, täristely ja taputtelu) lisäksi käytän hieronnassa myös MET-venytyksiä, fascia-hierontaa, triggerpistekäsittelyä, mobilisoivia hierontaotteita ja imukuppihierontaa.

MET eli lihasenergiatekniikka on hoitomuoto, jota käytetään nivelen liikelaajuuden parantamisessa. MET-tekniikan käyttö venytyksissä perustuu lihasjännityksen jälkeiseen rentoutumiseen sekä lihaksen jännityksen aikaiseen vastavaikuttajalihaksen rentoutumiseen.

Faskia-käsittelyn tavoitteena on parantaa koko kehon liikkuvuutta ja saattaa keho symmetriseen asentoon hoitamalla lyhentyneitä tai jännittyneitä lihasketjuja. Hoidon avulla lihasten ympärillä ja välissä olevat sidekudoskalvot saadaan joustavammiksi.

Triggerpistehieronta on tehokas tapa hoitaa lihaksista johtuvia kiputiloja. Triggerpiste on kipupiste, joka sijaitsee lihaksessa tai sen peitinkalvossa. Aktiivista triggerpistettä painettaessa aiheutuu kipua paikallisesti ja mahdollisesti heijastekipua. Triggerpistehieronta on aktiivisen triggerpisteen painantaa sormella tai poikittaishierontaa. Aktiivista triggerpistettä voi hoitaa myös fascia venytyksellä.

Nivelten mobilisointi on keino hoitaa tuki- ja liikuntaelinten toimintahäiriöitä. Nivelten mobilisoinnin tarkoituksena on parantaa nivelen liikkuvuutta esimerkiksi trauman, immobilisaation tai sairauden jälkeen.

Kuivakuppauksessa käytän silikonisia imukuppeja. Kupin alle muodostuu alipaine, joka vapauttaa lihaskalvoja.