Palvelut

Palvelut

Tervetuloa nauttimaan rentouttavista ja monipuolisista hierontapalveluista!

HINNASTO

30min – 25 €
45min – 35 €
60min – 45 €
90min – 60 €
120 min – 80 €

Teen myös kannettavan hierontapöydän kanssa kotikäyntejä sekä vierailuja yrityksissä ja yhteisöissä. Palvelumaksu vierailukäynneillä on 30 euroa/kohde. Mikäli hierottavia on samassa kohteessa 3 tai enemmän, palvelumaksua ei peritä.

Opiskelijoille hieronnat -10% normaalihinnoista.

Maksuvälineinä käy käteinen, pankkikortti, Smartumin hierontaetu sekä ePassin hyvinvointietu.

Lahjakortit:

Hemmottele itsellesi tärkeää henkilöä hierontalahjakortilla! Lahjakortteja voit joko ostaa hierontakäynnin yhteydessä tai tilata sähköpostitse (hierontapalveluarttuluiro@hotmail.com). Kun tilaat hierontalahjakortin sähköpostitse, mainitse viestissä etunimesi, sukunimesi, osoitteesi sekä lahjakortin toimitustapa (postitus tai sähköpostilla pdf-tiedostona). Lähetän maksuohjeet vastausviestissä. Hierontalahjakorttien hinnat noudattavat tilaushetken hinnastoa, ja ne ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

 

1581610616143 Image

 

Tarjoan kiireetöntä ja yksilöllistä klassista hierontaa

Toteutan monipuolisesti erilaisia hierontaotteita. Käytän hieronnassa myös MET-venytyksiä, fascia-hierontaa ja triggerpistekäsittelyä.

MET eli lihasenergiatekniikka on hoitomuoto, jota käytetään nivelen liikelaajuudenparantamisessa. MET-tekniikan käyttö venytyksissä perustuu lihasjännityksen jälkeiseen rentoutumiseen sekä lihaksen jännityksen aikaiseen vastavaikuttajalihaksen rentoutumiseen.

Faskia-käsittelyn tavoitteena on parantaa koko kehon liikkuvuutta ja saattaa keho symmetriseen asentoon hoitamalla lyhentyneitä tai jännittyneitä lihasketjuja. Hoidon avulla lihasten ympärillä ja välissä olevat sidekudoskalvot saadaan joustavammiksi.

Triggerpistehieronta on tehokas tapa hoitaa lihaksista johtuvia kiputiloja. Triggerpiste on kipupiste, joka sijaitsee lihaksessa tai sen peitinkalvossa. Aktiivista triggerpistettä painettaessa aiheutuu kipua paikallisesti ja mahdollisesti heijastekipua. Triggerpistehieronta on aktiivisen triggerpisteen painantaa sormella tai poikittaishierontaa. Aktiivista triggerpistettä voi hoitaa myös fascia venytyksellä.

Varaa aika tästä!