Kuka olen?

Kuka olen?

 

Olen 30-vuotias Rovaniemeläislähtöinen nuori mies. Espooseen olen muuttanut maaliskuussa 2022.

Koulutetuksi hierojaksi valmistuin Lapin koulutuskeskus REDU:sta marraskuussa 2019. Koulutettuna hierojana kuulun Valviran rekisteriin ja potilasvahinkovakuutuksen piiriin. Voit tarkistaa, että hierojasi on terveydenhuollon ammattilainen Valvira terveydenhuollon ammattilaisten keskusrekisteristä osoitteesta https://julkiterhikki.valvira.fi/.

Hierojayrittäjänä olen toiminut helmikuusta 2020 lähtien ja tähän mennessä olen nauttinut suuresti työstäni. Hierojan työ sopii minulle todella hyvin, sillä ihmisten hyvinvointi kiinnostaa minua ja olen jatkuvasti valmis oppimaan uutta. Lisäksi liikunnallisena ihmisenä fyysinen työ sopii minulle paremmin kuin toimistotyö. Työn ohessa olen suorittanut myös hieronnan erikoisammattitutkinnon. Opiskelu tapahtui monimuoto-opiskeluna. Lähipäiviä koulussa oli kahdesta neljään kuukaudessa. Hierojan erikoisammattitutkintoon kuuluivat tutkinnonosat: kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen, alaselkäkipupotilaan toimintakyvyn edistäminen, niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen sekä peitinkalvojen hieronta potilaan toimintakyvyn edistämisessä.

Harrastuksiini kuuluvat maalipallo ja kuntosali. Maalipallo on näkövammaisille suunniteltu joukkuepeli, jota pelataan kulkusia sisältävällä pallolla, joka muistuttaa koripalloa, mutta painaa 1,25 kiloa. Joukkueita on kaksi, kussakin kolme pelaajaa kentällä yhtä aikaa. Maalipallossa pelaajien silmät on peitetty riippumatta siitä onko näköä jäljellä.

 

Alla olevasta linkistä pääset lukemaan asiakkaideni antamia arvosteluja.

Hierontapalvelu Arttu Luiro – Katso salongin vapaat ajat | Timma